• Gratis verzending vanaf € 30.00
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Retourneren binnen 14 dagen

Betalingsmogelijkheden


Hoe betaal ik mijn bestelling?

Claesens.com biedt een scala aan handige, veilige en vertrouwde betalingsmogelijkheden. Uw betaling wordt verwerkt via het internet kassa-systeem van Buckaroo - onze payment service provider.

Betalingsmogelijkheden:

-Credit card

Visa, MasterCard, Eurocard, Amex

-PayPal

Winkelen met PayPal is veilig en veilig, en uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden doorgegeven. 

-iDeal

Betalen met iDeal is een methode voor het maken van beveiligde online betalingen. iDeal koppelt uw online aankoop direct naar internet bankieren diensten die aangeboden worden door ING, Postbank, Rabobank, ABN Amro, SNS, Triodos bank of Friesland bank.

-Bancontact

Betalen met Bancontact is makkelijker dan ooit. Betaal kleine én grotere bedragen in de winkel met uw Bancontact-kaart.

-AfterPay

Met AfterPay shop je eerst en betaal je later. Plaats je bestelling en kijk uit naar het thuis ontvangen. Bekijk, voel en probeer alles en betaal pas later.


Hoe veilig is het betalen op Claesens.com? 

Buckaroo BV is een Payment Service Provider (PSP). Buckaroo biedt de consument een veilige en handige manier om online betalingen te doen. Buckaroo Internet betaling is volledig veilig. Betalingsgegevens zijn slechts toegankelijk voor Buckaroo, en niet voor derden. Webshops die zijn aangesloten bij Buckaroo voldoen aan strenge beveiliging criteria. De echtheidskenmerken van de betalingssystemen en procedures Buckaroo's worden jaarlijks getest.