• Gratis verzending vanaf € 30.00
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Retourneren binnen 14 dagen

Algemene voorwaarden


Klanten kunnen bestellingen plaatsen op de bestelpagina op de website. De gehele bestelling moet worden afgerond om de gekochte goederen te kunnen ontvangen . U hebt 14 dagen om uw bestelling te ruilen of te retourneren. ( zie voorwaarden : Ruilen & Retourneren ) . Na deze periode is de aankoop definitief en blijft u de eigenaar van het gekochte product (en ) .


Betalingen kunnen op de navolgende manier plaatsvinden:

- Ideal
- Paypal
- Credit Card


Verzending en levering

Kleding en accessoires worden binnen Europa verstuurd met DPD zodra de betaling is ontvangen. Wij streven ernaar de levering te verzenden binnen 2-3 werkdagen. Binnen Nederland België en Duitsland worden alle bestellingen verzonden voor € 4.95. Verzendingen zijn gratis voor bestellingen van meer dan € 30,- Bestellingen uit Frankrijk en Luxemburg verzenden we met DPD voor € 9,95. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis verzonden. Bestelt u van buiten Europa en resterende Europese landen dan kunt u informeren naar de verzendmogelijkheden en kosten. Claesen's is niet aansprakelijk voor verlies of schade door de vervoerder. Claesen's besteedt veel zorg aan de verzending van de goederen. Onze levertijden zijn een schatting en kunnen variëren. Claesen's is niet aansprakelijk voor de bijkomende verzendkosten die het gevolg zijn van onjuiste informatie door de klant verstrekt.


Ruilen of retourneren

Een bestelling is pas compleet wanneer je helemaal tevreden bent. Claesens.com geeft u de mogelijkheid uw aankoop terug te sturen binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst. Het enige dat we vragen is dat de goederen schoon, ongedragen en met het originele etiket bevestigd worden geretourneerd . Vul het retour- of betaalbewijs in en zorg dat de items terug gestuurd worden in de originele verpakking . Gelieve ervoor te zorgen dat het pakket voldoende gefrankeerd is. Stuur het pakket naar het onderstaande adres . Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket terugstorten op uw bankrekening. Retourneren van artikelen via de post is voor eigen kosten en risico . Voor leveringen naar Duitsland , België en Nederland , zal Claesens.com vervangende artikelen kosteloos toezenden per DPD.

Retouradres:
Claesen's
Parklaan 20
2011 KW Haarlem
Nederland

De afdeling klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen 09:00-17:00 : +31 ( 0 ) 23 551 46 60 / retouren@claesens.com . Voor meer informatie verwijzen wij u naar de paragraaf ' ' Ruilen en retourneren ' in de Algemene Voorwaarden .


Garantie en aansprakelijkheid

1. Claesens.com garandeert dat de geleverde goederen voldoen aan de gebruikelijke eisen en vrij zijn van welke gebreken ook. 

2. De garantie vermeld onder punt 1 van garantie en aansprakelijkheid is van toepassing voor een periode van ten hoogste een maand na levering . 

3. Claesens.com provides u een factuur als bewijs van garantie. 

4. Onverminderd het bovenstaande is Claesens.com niet aansprakelijk indien de schade is te wijten aan opzet en / of grove schuld en / of verwijtbaar handelen, dan wel onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik .


Persoonlijke gegevens

Claesens.com hecht veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens. Uw adres en e-mail gegevens worden opgeslagen in het Claesens klantenbestand en kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Als u het hiermee niet eens bent , gelieve ons dit via e-mail te laten weten . Uw betalingsgegevens worden beheerd door Payment Service Provider Buckaroo , en niet door Claesens.com . Claesens.com zal nooit klanteninformatie delen met derden .


Claesen's
Nieuwe Gracht 78
2011 NJ Haarlem
The Netherlands
www.claesens.com