• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Word een blogger bij Claesen's!

Word een blogger bij Claesen's

Bij Claesen’s geloven we dat het ouderschap vol verrassingen, uitdagingen en hartverwarmende momenten zit. Als onze blogger kun je deze momenten delen met andere ouders. Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om je verhalen te delen. Denk aan mode advies voor de kleintjes, grappige anekdotes uit het dagelijks leven van ouders, tips & tricks of andere leuke dingen voor je kids. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mooie momenten delen van jouw kleintje

In de wirwar van kinderpyjama's, ondergoed en zwemkleding, begrijpen we bij Claesen's dat het ouderschap niet alleen gaat om het kiezen van de juiste outfit voor je kleintjes. Het gaat om de eindeloze lachbuien die je deelt terwijl je je kindje in een schattige dieren pyjama van Claesen’s hijst. Het gaat om die spannende zwempartijtjes waarbij je kind voor het eerst het water ontdekt in een kleurrijke Claesen's zwembroek. Het gaat om die kleine momenten van tederheid wanneer je je baby 's ochtends aankleedt in zacht, comfortabel ondergoed.

Als onze blogger krijg je de kans om deze waardevolle momenten met andere ouders te delen, om hen te laten zien dat het ouderschap niet alleen een reeks uitdagingen is, maar ook een prachtig avontuur vol liefde en vreugde. Je vlotte pen en je unieke perspectief maken jou de perfecte stem om de wereld van Claesen's tot leven te brengen.

Waar je aan moet voldoen als blogger van Claesen's

Je hoeft geen doorgewinterde schrijver te zijn om mee te doen. Wat je wel nodig hebt, is een passie voor het ouderschap en de drive om jouw ervaringen te delen. Vertel ons wie je bent, hoe je met Claesen's in aanraking bent gekomen, welke items uit onze collectie jouw hart hebben gestolen en natuurlijk, deel iets leuks over jezelf. Laat ons jouw persoonlijkheid zien, die schitterende vonk die jou uniek maakt. We zijn niet alleen geïnteresseerd in je verhalen, maar ook in jou als persoon.

Ben jij klaar om jouw verhalen te delen? Stuur een mailtje naar marketing@claesens.com met wie je bent, hoe je ons kent, wat je favoriete items van ons zijn en wat leuks over jezelf!

En wie weet zie jij jezelf  binnenkort terug op deze pagina!