• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Warm de winter in met Claesen's

Warm de winter in met Claesen's

Colette Dike, Moeder van George (2) Olivia (6) en Mae (8)

Hello winter, it's time to get cozy!

Wie houdt er niet van dit seizoen, een knappend haardvuur (ook buiten!), een winter-BBQ, kerst en veel etentjes met vrienden en familie. Kerstbomen, kerstversiersels, pepernoten, gemberhuisjes, een winters landschap (sneeuw!), de films van dit seizoen en de winterse mode. In de koude wintermaanden, als je vroeg op moet staan en het buiten nog pikkedonker is, is niets lekkerder dan eerst een fijne zachte onesie aan te trekken.

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2
Dol ben ik op alles teddy en bouclé. Meubels, jassen, schoenen en zelfs spiegels. Het is mij nooit genoeg. Was ik even blij om te zien dat Claesens nu het allerlekkerste onesie ‘berenpak’ heeft wat je maar kunt vinden.
Zolang het nog kan (lees: zolang ze het nog willen) vind ik het super leuk om mijn drie kinderen te ‘twinnen’. Het leuke bij dit pak is dat hij verkrijgbaar is in verschillende kleuren en je daardoor toch een beetje kan mixen. Ook fijn dat het pak unisex is want zo kan George de komende jaren ook nog het pak aan van Mae en Olivia.

Claesen's onesie 1 Claesen's onesie 2
Zoals op de foto zie ik ze het allerliefst! Lekker op hun ‘torens’ bij mij aan het keukeneiland. We bakken – en eten ;-) - samen wat af. Vandaag staan pepernootjes op het programma.
Met een warme winterjas en stoere boots zijn de pakken trouwens ook heerlijk voor een dagje naar het strand. In de winter houd ik eigenlijk nog meer van de zee en het strand dan in de zomer. Al helemaal op die prachtig heldere, knisperende winterdagen met een strakblauwe lucht en wolkjes rook als je uitademt.
Winter, echt mijn lievelingsseizoen en deze outfit past daar perfect bij!
I couldn’t help but wonder – wanneer is deze heerlijke onesie ook in mijn maat verkrijgbaar?
xoxo Colette @Fooddeco

Binnen pret collectie 1 Binnen pret collectie 2