• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Waarom kiezen voor ademend katoenen ondergoed & pyjama’s?

Waarom kiezen voor ademend katoenen ondergoed en pyjama's?

Ondergoed is een basiskledingstuk dat je kind dagelijks draagt. Het speelt een belangrijke rol in hun comfort, omdat je het ondergoed direct op je huid draagt. In de zoektocht naar de perfecte boxer, onderbroek of hemd voor onze kleintjes is het essentieel om voor ademend katoen te kiezen. Waarom is ondergoed van katoen met een heel klein beetje Lycra voor extra stretch eigenlijk zo belangrijk voor onze kids die altijd in beweging zijn?

 

Comfort en zachtheid

 

Kinderen zijn voortdurend in beweging, ze ravotten, sporten en spelen. Het dragen van Cotton/Lycra ondergoed zorgt ervoor dat de huid vrij kan ademen en dat ze zich comfortabel voelen gedurende de dag. Katoen is zacht en niet-irriterend, waardoor ons Claesen’s ondergoed ideaal is voor de tere huid van je kind.

 

Katoen en Lycra reguleert vocht en temperatuur

 

Kinderen zijn vaak actief en kunnen snel zweten. Het fijnste katoen van Claesen’s heeft de fantastische eigenschap vocht weg te trekken van de huid en het naar buiten te laten verdampen. Dit helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur en voorkomt overmatig zweten, wat kan leiden tot huidirritatie. Het ondergoed van Cotton/Lycra houdt je kleintje koel en fris, zelfs tijdens de warmste zomerdagen.

 

 Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

 

Cotton/Lycra Boxers, onderbroeken en hemden zijn niet alleen goed voor je kind, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor katoenen ondergoed voor je kleintje, draag je bij aan duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Ons Claesen’s  ondergoed gaat zoveel langer mee en behoudt zijn kwaliteit, kleur en vorm, waardoor het een verstandige en economische keuze is. Als je kind eruit is gegroeid kan je het makkelijk doorgeven aan jongere broertjes en zusjes.