• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Victor: Al 30 jaar Claesen's fan

Victor: Al 30 jaar Claesen's fan

In een wereld vol veranderingen heeft Victor Reinier één constante met zich meegedragen: zijn toewijding aan Claesen's. Al meer dan drie decennia is hij trouw aan de comfortabele en stijlvolle kledingstukken en ondergoed. Laten we eens kijken naar het verhaal achter zijn langdurige liefde voor Claesen's.

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Wat is je favoriete model en kleur boxer? De zwarte strakke boxer zal mijn eeuwige favoriet blijven. Het zit als een tweede huidje.
Welk product raad je iedereen aan?
Nou ja, die strakke boxer. Het mooiste is, je kan je broek nog eens schaamteloos laten zakken. Je bent regelmatig te zien in series op TV of in het theater, draag je dan ook Claesen’s?
Ik draag altijd Claesen’s, dus ook als ik op tv ben. Alleen in die hoedanigheid laat ik m’n broek dan wat minder zakken. Alhoewel, ik verkleed me soms wel acht keer per dag en dat gebeurt vaak op plekken waar niet veel privacy is. Dan ben ik altijd blij als ik m’n Claesen’s aan heb.
Dragen jouw kinderen ook Claesen’s pyjamas, ondergoed en zwemgoed?
Mijn zoon draagt ook Claesen’s. Zijn eigen keuze. Ik kan wel zeggen dat hij goed is opgevoed 😊, maar dan zou ik met de eer gaan strijken die Claesen’s toekomt. Mijn jongste dochter draagt de topjes, de bikini en de pyjama’s.
Hoe onderscheidt Claesen's zich van andere merken?
Haha, dat weet ik niet. Ik draag geen andere merken.
Heb je al kennisgemaakt met onze Claesen's T-shirts?
Uiteraard! Strak, stoer, dun en comfortabel. Ik heb nu ook een Claesen's T-shirtje aan.
Wat vind je zo bijzonder aan deze T-shirts?
Ik blijf trouw aan Claesen's omdat het in de 30 jaar dat ik het draag nog nooit niet lekker heeft gezeten. Ik denk dat dit het verhaal goed vertelt.

Of het nu gaat om de vertrouwde zwarte boxer, het Claesen's T-shirt of de unieke prints die elke collectie kenmerken, Claesen's blijft een symbool van tijdloze kwaliteit en comfort. Sommige dingen verdwijnen nooit en de band tussen Victor en Claesen's is daar het perfecte voorbeeld van.