• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Review van Sanne over de Velvet Onesies: Comfortabel en cool voor kids

Review velvet onesies van Claesen's

In mijn vorige blog vertelde ik over hoe fijn ik en mijn kinderen de velvet onesies van Claesen’s vind. Graag vertel ik jullie hier in deze blog meer over.

Grote fans van de velvet onesies

Als ik mijn kinderen vraag wat ze vandaag willen dragen, krijg ik gegarandeerd hetzelfde antwoord: "Mijn pak!" En eerlijk gezegd begrijp ik dat helemaal. De Claesen's onesies zijn namelijk de absolute favoriet in onze garderobe. Ze zijn mega zacht en super comfortabel en dat maakt ze ideaal voor allerlei activiteiten, of het nu gaat om zwemles of het verkennen van het bos. Ik ben niet alleen fan, maar gelukkig zijn mijn kinderen dat ook. Er is iets magisch aan het idee om als een tijger of beer naar het bos te mogen gaan.Wat deze pakken nog specialer maakt, is dat ze niet alleen elk jaar weer komen met superleuke nieuwe printjes, maar ook gemaakt zijn van heerlijk katoen dat ademt. Dit betekent dat je kinderen er niet alleen geweldig uitzien, maar zich ook comfortabel en vrij kunnen bewegen terwijl ze de wereld om zich heen ontdekken.

Een dagje chillen in een velvet onesie

Stel je eens voor dat je een dagje wilt chillen in een gezellige, comfortabele onesie. Je hebt helemaal geen zin om je om te kleden als je tussendoor even de deur uit moet. Met de Claesen's onesies is dat geen probleem. Ze zijn niet alleen perfect om in te loungen, maar ook handig genoeg om even snel naar buiten te gaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het omkleden.

Onesies voor dagelijks gebruik

Wij gebruiken de pakken vooral voor zwemles en als we eropuit gaan naar het bos of het strand. De Claesen's onesies zijn niet alleen heerlijk comfortabel, maar ook lekker snel aan en uit te trekken. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast mijn kinderen hun pakken aantrekken voordat ze naar zwemles gaan. Wij houden van spontane acties dus als we op het laatste moment besluiten om naar het bos te gaan, trekken ze gewoon hun laarzen eronder aan en kunnen ze meteen lekker gaan spelen. Deze pakken zijn echt perfect voor avontuurlijke dagen buiten.