• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Ontdek de magie van Kerst met Claesen's

Ontdek de magie van kerst met Claesen's

Als de dagen korter worden, komen de kerstlichtjes tevoorschijn. Straten, huizen en bomen zijn versierd met sprankelende lichtjes die een magische gloed overal verspreiden. Er is iets betoverends aan die lichtjes die de wereld in een warme gloed hullen. Kerst brengt een onmiskenbare magie met zich mee.

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2
Kerst draait om samenzijn met dierbaren. Familie en vrienden komen samen om te lachen, te delen en kostbare momenten te creëren. De gezelligheid van samen zijn, of het nu rond de kerstboom is of aan de feestelijk gedekte tafel, maakt Kerst extra speciaal. Tradities geven Kerst een diepere betekenis. Of het nu gaat om het zetten van de kerstboom, het bereiden van een speciaal kerstmaal, of het uitwisselen van cadeautjes, deze rituelen brengen een gevoel van continuïteit en verbondenheid. Om al deze tradities compleet te maken is het natuurlijk leuk om een matching outfit te dragen en hoe leuk zijn deze all-over hulstprint onesies van Claesen’s?

Claesen's onesie 1 Claesen's onesie 2
Een van de dingen waar ik dol op ben bij Claesen’s is het ongeëvenaarde comfort van hun stoffen. Deze onesies zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat ideaal is om in te slapen, maar ook perfect om de hele dag in te chillen. De all-over hulstprint geeft deze pyjama's en onesies niet alleen een schattige uitstraling, maar ook een stijlvolle touch. Ze zijn perfect voor die gezellige kerstavonden bij de open haard of voor het uitpakken van cadeautjes onder de boom. Of je nu geniet van een kop warme chocolademelk, kerstfilms kijkt of gewoon een dutje doet, deze onesie maakt het allemaal nog gezelliger.
Bij ons thuis wordt er graag in gebakken! Niets brengt je meer in de kerststemming dan de geur van versgebakken lekkernijen. Denk aan klassiekers zoals gingerbread koekjes, kerstboom cupcakes en marshmallow sneeuwpoppen. Bij ons zijn deze chocolade dennenappels favoriet! Je maakt ze simpelweg van brownies en Kellogg’s chocolade schelpjes.

Binnen pret collectie 1 Binnen pret collectie 2

Dus, dat was mijn liefdesverklaring aan Kerst, mijn favoriete tijd van het jaar. Wat maakt Kerst voor jou speciaal?

xoxo Colette
@Fooddeco