• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Maak van vaderdag een speciale dag!

Maak van Vaderdag een Speciale Dag!

Vaderdag is een dag vol liefde en waardering voor alle vaders! Op school begint de voorbereiding al weken van tevoren, waar de kinderen druk in de weer zijn met het maken van knutselwerkjes. Onze drie kinderen hebben door de jaren heen al heel wat bijzondere creatieve toppertjes gemaakt; van versierde sokken en schilderijen tot de mooiste portretten van Papa ;-) Het is toch hartverwarmend hoe de juf of de meester elk jaar maar weer iets nieuws bedenkt!

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Bij ons thuis beginnen we op Vaderdag met het geven van deze prachtige knutselwerkjes op bed en daarbij een cadeautje van ieder kind. Borre (6) geeft graag iets waar hij samen met Papa mee kan spelen zodat hij meteen na het ontbijt wat vette Spaceship figuren in elkaar kan zetten. Maud (8) is meer van de praktische spullen en geeft Papa nieuwe Claesen’s Boxers en T-shirts. Onze Loulou (3) geeft het liefst een hele dikke knuffel aan Papa.

Claesen's onesie 1 Claesen's onesie 2
De dag begint met een beetje uitslapen en daarna een zalig uitgebreid ontbijt. We maken met zijn allen een heerlijk verwen ontbijtje met verse aardbeien, warme croissants en een frisse orange juice! Na het ontbijt gaan we op bezoek bij de Opa’s, die ook in het zonnetje worden gezet met mooie tekeningen en nieuwe Claesen’s onderbroeken en T-shirts.
In de middag trekken we er graag op uit voor een wandeling met Tommie, onze lieve hond, die ook een erg belangrijke plaats in ons gezin heeft. Het liefst brengen we deze speciale dag door in de natuur, genietend van elkaars gezelschap, de heerlijke rust, de zingende en fladderende vogeltjes en natuurlijk de kikkervisjes in de sloot! Vaderdag is voor ons vooral een dag om samen te zijn: een top quality time dag!.

Claesen's onesie 1 Claesen's onesie 2

Hier nog even wat Tips op een rijtje voor een geslaagde Vaderdag: - Ontbijt op bed - Begin de dag met een heerlijk ontbijt op bed. Denk aan vers geperste sinaasappelsap, warme broodjes en papa’s favoriete koffie. - Persoonlijke cadeaus - Niets is zo speciaal als een zelfgemaakt cadeau. Moedig je kids aan om creatief te zijn en iets unieks te knutselen. - Dagje uit - Plan een leuke activiteit, zoals een wandeling in de natuur, een bezoek aan een museum of een dagje strand. - Gezinsmoment - Maak tijd voor een gezamenlijk spel of een filmavond met papa’s favoriete films. -Liefde tonen - Vergeet niet om papa te laten weten hoeveel er van hem gehouden wordt. Een lief kaartje of een paar woorden van dankbaarheid kunnen hem super happy maken. Dit wordt vast zoals elke dag, weer een Mega Speciale Dag! xoxo Liefs Sanne

Binnen pret collectie 1 Binnen pret collectie 2