• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Halloween bij Claesen's

Halloween bij Claesen's

Laura van de Gruiter, Claesen's fan & Moeder van Sven (13) Jasmijn (11) en Nina (8)

Organiseer een Spookjes Speurtocht!

Vraag iedereen uit de buurt om alles rondom de voordeur te versieren in Halloweenthema en wat lekkers in huis te halen voor de kinderen die de Spookjestocht gaan lopen. Geef aan deze deelnemers een papier met hierop een spookjes afbeelding en laat ze deze op het raam of de voordeur hangen. Maak een route voor de kids met hierop de adressen die meedoen, de kinderen kunnen die avond op zoek naar de spookjes en aan de deuren bellen voor wat lekkers. Ben je nog op zoek naar een toffe outfit voor deze spannende tocht? Neem eens een kijkje tussen de supergave onesies, loungewear en pyjama’s van Claesen’s. Mijn meisjes wonen in deze zalige pakken!

Ga op Pompoenen Jacht!

Zoek bij jou in de buurt een kraampje langs de weg of (tuin)winkel die pompoenen verkoopt, zoek de grootste, grappigste of bijzonderste pompoen uit en neem deze mee naar huis. Bedek de tafel met oude kranten of een groot tafelkleed, zorg voor stiften en lepels om de pompoenen uit te hollen en scherpe mesjes (doe wel voorzichtig!) Hierna kun je aan de slag, snijd in de bovenkant van de pompoen een dekseltje eruit, hierna kun je de pompoen gaan uithollen met de lepels! Als dit klaar is kun je aan de voorkant van de pompoen een gezichtje tekenen en deze hierna uitsnijden met een mesje, is hij helemaal naar je zin? Waxinelichtje erin en branden maar, klaar is je Halloween pompoen.


Halloween betekent naast griezelen ook: lekkers!!

Leef je uit in de keuken en versier je cup cakes met griezelige hagelslag spinnen, of zoete paddenstoelen? Bak brownie spookjes, of liever iets hartigs? Wat dacht je van knakworst mummies? Je kan ook van het pompoenvlees van je uitgeholde pompoen een lekkere pompoentaart bakken of flans een gezond pompoensoepje in elkaar! Zeker in deze tijd van het jaar, als het buiten nat en guur is, is bakken een knusse activiteit om heerlijk in een warme comfortabele pyjama van Claesen’s in de keuken te rommelen.


Ga op Stenen Jacht!
Genoeg van het binnen hangen? Ga buiten op jacht naar mooie platte stenen, neem ze mee naar huis en schilder er spannende spookjes op, zodra ze opgedroogd zijn kun je ze dan weer verstoppen in het park, het bos of in de speeltuin. Wie weet vindt een ander kind dan jouw spookjes steen, hoe leuk is dat!

Kijk een spannende film!!
Nestel je languit op de bank in je meest comfortabele & warme outfit, trek de gordijnen dicht, en zet een spannende griezelfilm op. Hier wat voorbeelden van erge leuke films die niet té spannend zijn: Coco, The little Vampire of Hocus Pocus. Een grote bak met popcorn maakt het helemaal af, durf jij hem af te kijken?
Wisten jullie dat Claesen’s deze collectie helemaal heeft ingericht op een gezellig, knus seizoen waar we allemaal zo naar uit hebben gekeken?