• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Gastblog Sanne

Gastblog van sanne

Ik ben Sanne, heb jarenlang gewerkt als pedagogisch medewerker maar zorg op dit moment fulltime voor mijn 3 kinderen, daarnaast fotografeer ik graag en werk een aantal uurtjes per week voor het e-commerce agency bedrijf Dutchdrops van mijn vriend.

Als ouder van drie kinderen hecht ik veel waarde aan de kleding die zij dragen, vooral als het gaat om comfortabel ondergoed. Toen ik zwanger was van ons eerste kind, ging ik op zoek naar kleding die niet alleen mooi was, maar ook prettig zat en voldoende bewegingsvrijheid bood. Ik wilde voorkomen dat mijn kinderen last zouden hebben van vervelende onderbroeken die constant omhoog kruipen. Met zoveel keuze op de markt, waar moet je dan eigenlijk op letten?

Bij Claesen's vond ik precies wat ik zocht: hoogwaardige kleding en ondergoed dat zowel trendy als comfortabel is. De kwaliteit van de stoffen is uitstekend en de kleding blijft er na vele wasbeurten nog steeds goed uitzien.

Ik vind het heel fijn als er meerdere kinderen gebruik kunnen maken. (als ik de ellendige fruit, pasta en poep vlekken eruit kan wassen) Kortom: hoe ziet de romper eruit na 20 keer wassen.

Het ondergoed van Claesen's heeft de voorkeur van mijn kinderen, terwijl de onderbroeken van andere merken ergens achterin de kast belanden omdat ze niet lekker zitten. Daarnaast spreekt het aantrekkelijke ontwerp van Claesen's ondergoed met auto's, bloemen of octopussen mijn kinderen erg aan.

Ik ben vooral fan van de katoenen Claesen's onesies. Mijn kinderen waren aanvankelijk fan van de synthetische superheldenpakken, maar ik heb ze weten te overtuigen van de voordelen van de Claesen's onesies. Ze zijn extreem zacht en ademend, wat ideaal is voor een ontspannen zondag of na de zwemles. Mijn zoon is dol op de dierenprints, omdat hij zich meteen een Cheetah of Tijger voelt. Ook na het douchen of een lange speeldag is de onesie perfect voor mijn jongste. Zelfs op reis dragen mijn kinderen altijd hun onesie; ze zitten niet alleen comfortabel, maar ze worden ook overladen met complimenten van medereizigers. Hoewel de Claesen's onesies misschien iets duurder zijn dan de "superhelden" pakken, bieden ze echt veel voordelen op het gebied van comfort en kwaliteit.

Voor zwemkleding vertrouwen wij op Claesen's. Wat mij vooral opvalt aan hun zwemkleding is dat de stoffen jarenlang mooi van kleur blijven en de pasvorm intact blijft. De unieke details en prints van Claesen's zijn zowel naar mijn smaak als die van mijn kinderen.

En laten we de pyjama's niet vergeten. Als ik zo enthousiast ben over het ondergoed en de zwemkleding, mogen de pyjama's niet achterblijven. Met dezelfde hoogwaardige kwaliteit en coole prints zoals nijlpaarden, dinosaurussen of cheeta's zijn ze perfect voor onze kinderen. Bovendien kunnen de pyjama-jurkjes op warme dagen gewoon naar school of het strand gedragen worden.

Ik ben heel blij met Claesens, bestel een leuke set op de website en probeer het zelf uit!