• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Gastblog van Lisanne

Prettige pasvorm en topkwaliteit

Mijn naam is Lisanne, getrouwd met Kevin en moeder van twee prachtige kids Liam (8 jaar) en Liv (4 jaar). Als jong meisje van vier jaar droeg ik al graag het ondergoed, nachthemdjes en pyjama's van Claesen's. Op het moment dat de zwemcollectie uit werd gebracht kon die natuurlijk ook niet ontbreken! Elk seizoen werden er meerdere kleurrijke items toegevoegd aan mijn eigen collectie, gekocht door mijn moeder in de kinderkledingwinkel van mijn tante. Naast de mooie basic witte hemdjes kun je kiezen voor de leukste printjes voor het ondergoed, pyjama's of zwemkleding; elk seizoen weer moeilijk te kiezen, want eigenlijk is alles leuk.

Zonnestralen

Nu ik zelf moeder ben van twee kinderen wilde ik voor hun ook het allerbeste. De prettige pasvorm en de topkwaliteit van de onderbroeken, hemdjes, behatops en zwemkleding is inmiddels niet meer weg te denken. Het uitzoeken van de geweldige printjes in de lente, zomer, herfst en winter is voor Liam en Liv een groot feest; met zijn allen uitgebreid shoppen achter de computer, zo gezellig! Nog een bijkomend voordeel is dat Claesen's geweldige UV-shirts in de prints van de zwemkleding heeft. Nou heb ik laatst gelezen dat Claesen’s voor het volgend seizoen alle zwemkleding UV50 gaat maken, want tegenwoordig is UV-bescherming niet meer weg te denken met de heftige zonnestralen van nu! Hoe fijn is het dat je een complete zwemoutfit kunt scoren met de hipste printjes?

Een must voor volwassenen

Naast de collectie voor kids kun je voor het hele gezin shoppen bij Claesen's. Hoe leuk is het dat het hele gezin in dezelfde boxers en tops loopt? De basic collectie is de favoriet van mijn man en mij. De mooie basic T-shirts met verschillende halslijnen zijn perfect voor iedereen. De boxershorts voor heren zijn top, gelukkig geen opkruipende pijpjes of afzakkende onderbroeken meer! Het draagcomfort is superfijn en alles blijft ook heel mooi. Wat veel ouders zullen herkennen is dat we ons zelf vaak een beetje vergeten: alles voor de kids en het beste van het beste willen hebben. Hoe fijn is het als je als ouder mee kunt liften op de heerlijke basics van Claesen's?

Coole kids

Liam is nogal kieskeurig als het gaat om kleding, want veel vindt hij niet prettig zitten. De boxershorts van Claesen's zitten super bij hem en zijn favoriet op dit moment is toch echt wel zijn coole zwembroek met goudvissen. Hoe leuk is het dat je kids blij zijn, met deze unieke Claesen’s printjes aan hun lijfjes? Liv is vooral gek op kleuren. Laat je nou bij Claesen's qua kleuren genoeg keus hebben! Liv zit net in de kleuterklas en gymt op school in een hemdje en onderbroek. Voor haar is het blauwe ondergoedsetje met zeepaardjes wel echt te vet. Als kindjes uit haar klas dan ook nog tegen haar zeggen dat ze haar ondergoed heel leuk vinden, krijgt ze een big smile op haar gezicht.

Nederland O Nederland

Het bijkomende voordeel van Claesen's is dat het merk in Nederland is ontworpen. Als echte Alkmaarse vind ik het fijn om Nederlandse ondernemers te steunen. Bij Claesen's heb je voor het hele gezin de ultieme fashion. Van Pyjama's, onesies, ondergoed, basic T-shirts tot zwemkleding, ze hebben het allemaal. Wij hopen dat elk gezin van jong tot oud, net zo verliefd is op het comfort en de geweldige designs van Claesen’s!

Liefs,

Lisanne & Family