• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Gastblog van Laura van de Gruten

Het dragen van comfortabel ondergoed en pyjama's


Als moeder van drie opgroeiende kinderen, waarvan twee tieners, weet ik als geen ander dat comfortabel ondergoed en pyjama’s erg belangrijk zijn in een voor hen onzekere tijd, waarin alles soms zo op losse schroeven lijkt komen te staan.

Het dragen van ondergoed geeft naast het hygiënische aspect ook steun, een hoger draagcomfort en meer privacy.


Stel je hebt als tiener zin in een super chille dag in je favoriete pyjama op de bank?

Maar dan staat er ineens die vriend of vriendin voor de deur, net op het moment dat jij midden op de dag languit in je pyjama op de bank ligt.. wat doe je dan?

Want laten we eerlijk zijn, in de ogen van een tiener kan dat natuurlijk schaamte oproepen.

 

Een pyjama waarin jij je zeker voelt is dan van essentieel belang, en dat zijn de pyjama’s van Claesen’s, mooie print, mooie kwaliteit en nog belangrijker; een perfecte pasvorm waardoor je met een gerust hart in je pyjama aan die deur durft te komen, of op de skateboard je hond uitlaat,  of zelfs in je pyjama naar de supermarkt durft voor die bak popcorn, ‘ Let’s Chill in your Claesen’s’ !!

 

 

 

Comfort en kwaliteit kinder Ondergoed & Pyjama’s van Claesen’s

 

Kriebels Kriebels Kriebels…

Kriebel labels, kriebel naadjes, afzakkende bandjes, onderbroek tussen de billen en daarbij dan een overprikkeld kind, wie kent het niet?

 

Nou wij wel, totdat we het ondergoed en daarbij het fijne draagcomfort van Claesen’s hebben ontdekt

Na vele verschillende soorten ondergoed geprobeerd te hebben willen mijn kinderen niets anders meer, het nauwsluitende ondergoed met hoog draagcomfort biedt alles wat je nodig hebt om de hele dag te spelen, bewegen en te rusten, zonder daarbij gestoord te worden. En het blijkt ook zo lang mooi!

 

De vrolijke kleuren en hippe printjes maken het helemaal af, hier word je blij van!