• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Een dag vol kleur

Het avontuur van Mae met de Zomercollectie van Claesen’s Op een zonovergoten zaterdag in het schilderachtige Haarlem kwam de bruisende energie van de zomercollectie van Claesen’s tot leven. Mae was gevraagd als een van de modellen voor dit vrolijke tafereel. Gespot was ze op Instagram door de eigenaresse van Claesen’s: Deetje Blaauw. Mae haar enthousiasme voor fotoshoots is aanstekelijk. Haar zelfvertrouwen voor de camera is bewonderenswaardig en ze lijkt zich moeiteloos aan te passen. Ik maak zelf vaak thuis foto’s van alle drie de kindjes (echt een tip om dit regelmatig te doen, leuk twinning in de pakjes van Claesen’s) – leuk ook voor later – maar zelfs voor de camera van een wildvreemde fotograaf weet Mae wel raad.

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2
De fotoshoot was een ware viering van kleur en plezier, met een scala aan vrolijke motiefjes die de zomercollectie van Claesen’s kenmerken. Van bloemetjes tot hartjes, van safari prints tot avocado’s - de collectie is een uitbarsting van vreugde en creativiteit.

Avontuurlijke geest collectie 1Betoverende prints collectie 2
Mae omarmde de levendige esthetiek van de collectie met enthousiasme. Ze dartelde tussen de bloemen, lachte te midden van de hartjes en showde de safari-prints alsof ze echt op avontuur was in de wildernis. Als moeder was het super leuk om te zien hoe ze zelf aan de slag ging met het maken van kleding combinaties en dit combineerde met allerlei toffe props! Een van de meest memorabele momenten van de dag was toen Mae strooide met bloemen en een ananas met een zonnebril op haar hoofd kreeg. Kortom een levendige en zonnige fotoshoot, en Mae droeg de ananas met trots! Echt heel erg leuk zo’n sneak peek behind the scenes en een ‘glimpse’ van de nieuwste collectie!

Binnen pret collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Het was een dag vol kleur, vreugde en onvergetelijke momenten – als moeder kon ik niet trotser zijn! Samen hebben we alvast onze favorieten uit de collectie gekozen (o.a. de safari-print en fijne badstof pakjes), nu hopen dat deze te gekke items snel online beschikbaar komen!

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2

XOXO

Colette @Fooddeco