• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

De Winter 2023 pyjama, ondergoed en loungewear collectie van Claesen's

De Winter 2023 pyjama, ondergoed en loungewear collectie van Claesen's

De winter staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je kledingkast te updaten met warme, vrolijke, klassieke en speelse Winter Must Haves die perfect aansluiten bij het gezellige knusse seizoen waar we allemaal naar uitkijken. En laten we eerlijk zijn, er is geen beter gevoel om de hele winter zachte pyjama's, comfortabele onesies en coole prints te dragen, terwijl je geniet van alle prachtige dingen die de winter te bieden heeft. Claesen's presenteert met trots hun nieuwe collectie voor Winter 2023: "Pyjama’s, Ondergoed en Loungewear". Geïnspireerd door Moeder Natuur, het dierenrijk, wintersport en knusse binnen activiteiten.

Betoverende Prints van de nieuwe collectie

De nieuwe collectie van Claesen's straalt met een reeks betoverende prints die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. Of je nu geïnspireerd wordt door het vrolijke fladderen van vogels, de prachtige kleuren van een regenboog, de schattigheid van pinguïns, egels, hondjes en ijsberen, of de elegantie van bloemen en hulstblaadjes, je zult zeker een print vinden die bij jouw smaak past. De warme en levendige pompoen print is natuurlijk perfect voor de herfst- en wintermaanden. Trek je kaplaarzen aan met een onesie naar het bos of de tuin in en je dag kan niet meer stuk!

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Avontuurlijke Geest

De collectie van Claesen's omarmt de avontuurlijke geest van het winterseizoen. Voor degenen die genieten van buiten spelen, heeft Claesen's prachtige ontwerpen gecreëerd die perfect zijn voor je avonturen in de tuin en het bos. Van praktische pyjama's tot opvallende onesies en luxueuze warme velvet/velours pakken met capuchon, je zult zeker vinden wat je nodig hebt om comfortabel en stijlvol te blijven tijdens de wintermaanden.

Avontuurlijke geest collectie 1 Avontuurlijke geest collectie 2

Binnen pret

Wanneer de temperatuur daalt en de dagen korter worden, is er niets fijner dan jezelf vermaken met binnen spelletjes, bakken en knusse activiteiten. De nieuwe collectie van Claesen's biedt de ideale kledingstukken om te loungen, te spelen, te keten en te relaxen. Trek een heerlijk zacht nachthemd aan of kies voor een warme en stijlvolle pyjama of onesie die je door lange, gezellige avonden zal leiden. En vergeet niet om jezelf te trakteren op lekkere snacks, popcorn en warme dranken terwijl je geniet van je momenten van ontspanning.

Binnen pret collectie 1 Binnen pret collectie 2

Tijdloze Knusheid

De collectie van Claesen's viert niet alleen de winterse avonturen en binnenpret, maar ook de tijdloze knusheid van het seizoen. Plaatjes draaien terwijl je in je comfortabele loungewear geniet van de warmte van thuis, knuffelen met je trouwe viervoeter in de tuin, of zelfs je fantasie de vrije loop laten terwijl je speelt in een boomhut - deze collectie is er zoals wij altijd zeggen: Voor elk wat Wils!

Tijdloze knusheid collectie 1 Tijdloze knusheid collectie 2

 
Met de onweerstaanbare wintercollectie van pyjama's, ondergoed en loungewear van Claesen's op komst, wordt het omarmen van de koude maanden een ware viering van stijl, comfort en betovering. Duik in de warme en knusse wereld van Claesen's en ontdek hoe onze collectie je zal vergezellen tijdens elk winterse avontuur, gezellige binnenpret en magisch moment, terwijl je er altijd op je best uitziet en je je optimaal voelt.