• Gratis verzending vanaf € 50.00
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Retourneren binnen 30 dagen

Claesen's Unisex kleding

Het Voordeel van Unisex Kleding: Praktisch en Duurzaam
Wanneer je, net als wij bij onze drie kinderen, ervoor kiest om het geslacht van je baby tot het laatste moment als verrassing te houden, is het een geruststelling om te weten dat unisex kleding een uitstekende optie is.

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Vooral als het gaat om rompers van fijne kwaliteit, zoals die in de geweldige basics lijn van Claesen’s. Deze prachtige babykleren zijn perfect voor zowel jongens als meisjes, wat superhandig is, gezien de snelheid dat de kinderen uit hun kleren groeien.

Binnen pret collectie 1

Het praktische aspect van unisex kleding reikt echter verder dan de babyfase. Denk eens aan pyjama's en onesies die kunnen worden doorgegeven naarmate de kinderen ouder worden. Dankzij de duurzaamheid van hoogwaardige materialen die Claesen’s gebruikt overleven ze talloze wasbeurten en blijven ze er als nieuw uitzien, want Claesen’s items kunnen generaties lang mee, hoe duurzaam is dat?


Onze jongste dochter loopt rond in trendy pyjama's en Velvet onesies die ondertussen voor Borre en Maud te klein zijn met leuke printjes zoals egels, cheeta’s, en honden (ik zou zeggen, neem een kijkje in de webshop). Veel van deze prints zijn zowel geschikt voor jongens als meisjes, met de perfecte pasvorm.Ook als je dochter, zoals de oudste van ons, een echte dame is die van roze, paars en bloemen houdt, heeft Claesens aan haar gedacht. De collectie biedt pyjama's met wijde pijpen en zijn voorzien van echte meiden details.Ontdek de veelzijdigheid van unisex kleding van Claesen’s. Zij brengen al jaren met groot succes deze speciale Pyjama Collectie, voor elk kind draagbaar in een basic fit met fijne prints maar ook effen items: of je kind schattig, stoer of cool is. Eigenlijk is elke pyjama of onesie in het Claesen’s verhaal er voor iedereen (Unisex of niet) en daardoor makkelijk door te geven in het gezin.

Tijdloze knusheid collectie 1

Ik zie Loulou nu al lopen in die te leuke ijsberen pyjama, die nu nog van Borre is ❤️

Veel plezier met shoppen! Sanne