• Free shipping for orders from € 50.00 in Europe
  • Delivery time 1-3 working days
  • Returns within 30 days

Wintersport met Claesen's

Wintersport met Claesen's

De koude donkere dagen zijn een feit, verwarming en kaarsjes gaan weer aan. Wie droomt er niet van sneeuw, wintersport, apfelstrudels, kaiserschmarren en sleeën. Lekker ingepakt de piste op met het heerlijk comfortabele ondergoed van Claesen’s. Na een dag op de piste de zachte velours onesies of de lekkere pyjama’s van Claesen’s aan en opwarmen bij de kachel.

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Sneeuw en skiën

Met de kerstvakantie of voorjaarsvakantie in aantocht gaan er vele gezinnen weer richting de Alpen. Heerlijk skiën of snowboarden van blauwe, rode tot zwarte pistes voor ieder niveau wat wils. De leuke skilessen voor de kinderen in de speciaal ingerichte kinderspeeltuinen. Tussendoor lekker opwarmen in de vele verwarmde skiliften of in de mooie houten huisjes op de piste, met warme chocolademelk of een glühwein voor de ouders. Na een dag in de sneeuw is het heel fijn om de skischoenen en alle skikleding uit te trekken. Een warme douche te nemen en tenslotte de heerlijke comfortabele Claesen’s ondergoedjes, pyjama’s of onesies aan te doen. Speciaal voor de wintersport liefhebbers heeft Claesen’s een mooie collectie ontworpen. Van skiliften, bergen tot skiërs op je pyjama’s of onesies. Zodat je na een week wintersport het fijne gevoel kunt vasthouden!

Avontuurlijke geest collectie 1Betoverende prints collectie 2

Sleeën tussen de rendieren

Naast dat je in Frankrijk, Italië, Zwitserland en Oostenrijk een mooie wintersport kunt beleven. Kun je voor de echte kou en sneeuw ook richting Scandinavië reizen. Zittend op een slee achter de rendieren, skiën, sneeuwscootertocht, ijsvissen en het noorderlicht bekijken. Vanuit je iglo of huisje met je Claesen’s ijsberen of eland onesie of pyjama aan. Klinkt bijna als een droom! Naast de super velours ijsberen of eland onesie kun je ook de pinguïn pyjama’s en onesies vinden in de Claesen’s collectie. Pinguïns wonen natuurlijk op de zuidpool heel ver weg van de ijsberen en elanden, maar dat maakt het wegdromen in de Claesen’s collectie niet minder leuk!

Binnen pret collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Sneeuw en ijspret in Nederland

Ondanks dat we in Nederland niet verzekerd zijn van een winter met sneeuw. Kun je natuurlijk ook in Nederland de indoor skipistes opzoeken. Skiën, snowboarden of sleeën je kunt het daar allemaal uitvoeren. Ijspret beleven kan wel altijd in Nederland, in de vele indoor ijsbanen. Voor kinderen altijd een succes op de ski’s of schaatsen. Met de vele prints ondergoed, de mooie basics of de onesies van Claesen’s. Heerlijk warm ingepakt de grootste lol maken. We gaan richting de december maand en hopen allemaal op sneeuw met kerst. Het is alweer een tijdje geleden dat we een witte kerst hebben gehad. Hoe leuk om in je Claesen’s ski, eland of kerstonesie sneeuwballen te gooien. Vervolgens met warme chocolademelk bij de kerstboom je cadeautjes uitpakken, in de heerlijke pyjama’s van Claesen’s in dezelfde stijl als de onesies.

Tijdloze knusheid collectie 1 Betoverende prints collectie 2 >

 

Claesen's comfort overal

Of je op wintersport gaat of in Nederland blijft. Geniet van de kleine dingen samen. Waar je ook gaat vergeet vooral de Claesen’s collectie niet in te pakken of uit je kast te halen. De vele prints ondergoed, de basic collectie, zwemkleding voor de indoor zwembaden, de zachte pyjama’s en de velours onesies van Claesen’s. Voor elk wat wils en voor elke gelegenheid wat te dragen. Geniet met familie van de feestdagen. En als tip voor de Sint en de Kerstman; dompel alle kids en volwassenen onder in de geliefde collecties van Claesen’s!

Betoverende prints collectie 2




Veel liefs, Lisanne