• Free shipping for orders from € 50.00 in Europe
  • Delivery time 1-3 working days
  • Returns within 30 days

Tips voor een onvergetelijke krokusvakantie

Tips voor een onvergetelijke krokusvakantie

Beste pyjama liefhebbers, De krokusvakantie is eindelijk aangebroken en dat betekent maar één ding: tijd om te ontspannen, te genieten en nieuwe avonturen te beleven! En wat is een betere manier om dit te doen dan in je favoriete Claesens pyjama? Met hun comfortabele stoffen en stijlvolle ontwerpen zijn ze perfect voor elke gelegenheid, zelfs voor een dag vol avontuurlijke activiteiten thuis. Dus trek je zachtste pyjama aan en laat de pret beginnen! Hier zijn een paar geweldige ideeën om je krokusvakantie onvergetelijk te maken, allemaal terwijl je lekker knus in je pyjama blijft: Hutten bouwen Transformeer je woonkamer of je achtertuin in een magische plek door samen met je familie een hut te bouwen. Gebruik dekens, kussens en stoelen om een ​​gezellige schuilplaats te maken waarin je verhalen kunt delen, spelletjes kunt spelen of zelfs een middagdutje kunt doen. En het beste van alles? Je kunt dit allemaal doen terwijl je lekker warm blijft in je Claesens pyjama.

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Bakken in stijl

Breng wat zoete magie in je krokusvakantie door samen met je kinderen heerlijke lekkernijen te bakken. Van smeuïge chocoladecake tot kleurrijke cupcakes, de mogelijkheden zijn eindeloos! En terwijl je wacht tot je creaties uit de oven komen, kun je rondhangen in je comfortabele pyjama en genieten van de heerlijke geur die zich door het huis verspreidt.

Avontuurlijke geest collectie 1Betoverende prints collectie 2

Knutselen en creëren

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de krokusvakantie door samen kunstwerken te maken. Pak wat knutselspullen en ga aan de slag met het maken van kleurrijke tekeningen, origami of zelfs je eigen DIY-projecten.

Binnen pret collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Of je nu kiest voor het bouwen van hutten, het bakken van lekkernijen of het knutselen van kunstwerken, één ding is zeker: met Claesens pyjama's wordt je krokusvakantie een tijd vol plezier, comfort en onvergetelijke momenten met je dierbaren.

Dus ga lekker zitten, ontspan en geniet van de magie van de krokusvakantie in stijl met Claesens!


Veel knusse groeten,

Sanne