• Free shipping for orders from € 50.00 in Europe
  • Delivery time 1-3 working days
  • Returns within 30 days

De zomertrends voor de meiden

Elk seizoen kijken we dus wat er zoal speelt in de modewereld, dit gaat om de silhouetten, zoals pofmouwen, flarepijpen, strak of juist wijd, boxy-fit etc etc. Natuurlijk gaat dit ook om de prints en de kleuren, die op dat moment trendy zijn. Wij letten ook uiteraard op de vraag vanuit de markt. Via onze Sales en onze Social kanalen luisteren wij als design team naar de wensen van jullie als consument.

 

Zomertrends van meisjes ondergoed & pyjama’s 2023

 

We merken dit seizoen dat er veel vraag is naar pyjama’s met korte mouwen, maar wel met een lange broek. Zo hebben we ook rekening gehouden met de wens van velen om een groot gedeelte van de ondergoed collectie  met een frisse lichte of witte ondergrond te stylen, zodat deze niet doorschijnt in de zomer. In onze Pyjama’s hoef je niet alleen te slapen, je kan er ook prima mee op straat, op de camping of op het strand spelen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze nachthemden en de wereldberoemde onesies in een korte en een lange versie.

 

Claesen’s Kleurentrends van 2023

 

Voor de meiden hebben we deze zomer gekozen voor de volgende trendkleuren, die Pantone heeft voorspelt: Lila, Fuchsia, Mint, Oranje, Knalgeel, Lichtblauw, Baby Pink, Sporty Grey Melee en natuurlijk onze all time favourite kleur: Animalprint! Leopard en Panther zijn natuurlijk niet meer weg te denken als trend in Ondergoedland. Ook de Catwalk modellen shinen dit seizoen weer in de Animal prints, natuurlijk bij Dolce & Gabbana, Etro en Ganni. Zo hebben we zoals je van Claesen’s kan verwachten voor elk wat wils, voor het schattige meisje zachte kleurtjes en klassieke silhouetten en printjes.

 

Claesen’s silhouetten van zomer 2023

 

Voor de wat stoerdere meisjes hebben we funky designs en modellen die weer bij deze groep passen. Maar wie zijn wij om te bepalen wie wat leuk vindt? Daarom hebben we voor elke leeftijd en stijl, groot of klein, stoer of schattig, kleuter of tiener, alle prints voor elk wat wils op voorraad! Omdat we in Modeland zagen dat Flared Pants enorm hip zijn, besloten we bij sommige Pyjama’s de broeken in plaats van recht in een uitlopend pijpje te maken.

Of je nou tiener bent of net komt kijken, bij Claesen’s slaag je altijd!