• Free shipping for orders from € 50.00 in Europe
  • Delivery time 1-3 working days
  • Returns within 30 days

Twinning is Winning

Twinning is Winning

Mini-me, mommy and me en twinning. Als moeder van drie jonge kinderen vind ik het altijd heel erg leuk om ze te kleden in matching outfits. Of het nu gaat om dezelfde outfits of simpelweg hetzelfde kleurenpalet, ik vind het zo lief om Mae, Olivia en George zo samen te zien. Ze zijn dan echt een team, leuk toch! Ik maak natuurlijk heel veel en vaak foto’s en als je start bij een eenheid in outfit of kleur geeft dat rust en harmonie. Plus het zorgt voor super schattige foto's die ik koester voor later.

Betoverende prints collectie 1 Betoverende prints collectie 2

Zoals laatst, toen ik met mijn kids naar een veld vol klaprozen ging. De kleuren waren zo prachtig en de sfeer was magisch. De meisjes hadden hun matching pyjama’s van Claesen’s aan. #makingmemories

Claesen's onesie 1 Claesen's onesie 2
Ik ben daarom altijd op zoek naar leuke nieuwe kledingstukken die mijn kinderen samen kunnen dragen en Claesen’s heeft allerlei leuks voor jongens en meisjes! Op de foto zie je trouwens een pyjamaatje (die op een zomerse dag ook mega leuk is voor op het strand) uit de jongens collectie maar die is wat mij betreft net zo leuk voor meiden, ik ben namelijk dol op (Bretonse) streepjes! .

Dus Claesen’s, wordt het niet eens tijd dat wij samen een te gekke mommy and me/ twinning collectie ontwerpen voor jongens en meisjes? Want wie houdt er nu niet van om te matchen met zijn of haar kind en de kindjes onderling?

Claesen's onesie 1 Claesen's onesie 2
xoxo Colette @Fooddeco